De Firepot Chilli Non Carne met rijst is een vegan, glutenvrije én lactosevrije outdoor maaltijd met langkorrelige rijst en gezonde soja, langzaam gekookt met gerookte pepers en kidneybonen.
Firepot Chilli Non Carne met rijst bereiden
Je kunt de Chilli Non Carne met rijst op twee manieren bereiden:
- Direct uit het zakje: kook 400 ml heet water, giet het erin, sluit het zakje af met de ziplocksluiting aan de bovenkant, roer door en laat het vervolgens even staan.
- In een pan: doe de inhoud van het zakje in de pan, voeg 400 ml koud water toe, breng het aan de kook, zet vervolgens het vuur uit en laat het even staan.
Voedingswaarden per 100 g
- Energie: 359 kcal / 1.502 kJ
- Vetten: 2,5 g
- waarvan verzadigd: 0,3 g
- Koolhydraten: 67,3 g
- waarvan suikers: 6 g
- Vezels: 7,9 g
- Eiwitten: 16,8 g
- Zout: 0,7 g
Ingrediënten
TVP gehakt (sojabonen, karamel), tomaten, rijst, ui, rode kidneybonen, rode peper, knoflook, verse pepers, tomatenpuree, raapzaadolie, ancho pepers, champignonbouillon (champignonconcentraat, gistextract, suiker, maïsmeel), rodewijnazijn, zout, komijnzaad, komijnpoeder, chipotle pepers, paprika, laurierbladeren, kaneel, chilipoeder, citroenzuur.
Allergenen: sojabonen.
Eigenschappen
- Netto gewicht: 135 g
- Totaal energie: 485 kcal / 2.029 kJ
- 5 jaar houdbaar
- Glutenvrij, lactosevrij, veganistisch, palmolievrij en zonder kunstmatige toevoegingen.