De Firepot Barbecued Pulled Pork is een heerlijke outdoor maaltijd met als belangrijkste ingrediënt: op eikenhout gerookt Brits varkensvlees dat langzaam op het bot is gegaard. Geserveerd met een traditionele barbecuesaus, rijst en een pittige relish van rode ui. Zoet, pittig en zeer smakelijk!
Grotere eter? Bestel dan Firepot XL Barbecued Pulled Pork.
Firepot Barbecued Pulled Pork bereiden
Je kunt de Barbecued Pulled Pork op twee manieren bereiden:
- Direct uit het zakje: kook 300 ml heet water, giet het erin, sluit het zakje af met de ziplock-sluiting aan de bovenkant, roer door en laat het vervolgens even staan.
- In een pan: doe de inhoud van het zakje in de pan, voeg 300 ml koud water toe, breng het aan de kook, zet vervolgens het vuur uit en laat het even staan.
Voedingswaarden per 100 g
- Energie: 488 kcal / 2.042 kJ
- Vetten: 12,8 g
- waarvan verzadigd: 4,3 g
- Koolhydraten: 66,4 g
- waarvan suikers 8,8 g
- Vezels: 2,2 g
- Eiwitten: 26,4 g
- Zout: 1 g
Ingrediënten
Basmatirijst (57%), Pulled Pork (Houtgerookte varkensschouder (19%), ciderazijn, Demerara-suiker, citroen, kruiden, zout), gepekelde rode ui (rode ui (11%), rode wijnazijn, Demerara-suiker, kruiden, zout).
Eigenschappen
- Netto gewicht: 125 g
- Totaal energie: 610 kcal / 2.552 kJ
- 4 a 5 jaar houdbaar
- Glutenvrij, lactosevrij, palmolie-vrij en zonder kunstmatige toevoegingen.